5 GN 1/1 ή Ταψιά 600×400mm Ψηφιακό SHOCK FREEZERS-BLAST CHILLERS Omega One
- Κωδικός: OM/ frnx VBL GN 5 -12/21
3.060,00€
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α
Περιγραφή
Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 800x750x850 mm
Χωρητικότητα λεκανών GN 1/1 (400x600 mm): 5 τ.μ.χ. με κατακόρυφη απόσταση 50 mm μεταξύ τους (τα GN δεν περιλαμβάνονται στην τιμή)
Εύρος θερμοκρασίας Blast Chillers: +90°C +3°C
Χρονικός Κύκλος Ταχείας Ψύξης: 90'' με δυνατότητα παραγωγής 20 κιλά
Εύρος θερμοκρασίας Shock Freezing: +90°C -18°C
Χρονικός Κύκλος Ταχείας Κατάψυξης: 240'' με δυνατότητα παραγωγής 15 κιλά
Με ειδική ικανότητα προγράμματων
Εσωτερικό Βάθος: 430 mm (χωρητικότητα GN 1/1)
Ηλεκτρική ισχύς: 1,2 kW 220V ~ 1N 50-1 Hz
Ψυκτικό υγρό: R 404 A
Πόρτες: 1
Ψηφιακός πίνακας ελέγχου (Digital Κοντρόλ Panel )
Ηλεκτρική αντίσταση
Αυτόματη απόψυξη
Ειδική εξάτμιση νερού (θερμού αερίου)
Ανοξείδωτα πόδια ρυθμιζόμενα σε ύψος
Αφαιρούμενες και εύκολης καθαρισμού μαγνητικές φλάντζες
Πάχος μόνωσης: 60 mm
Κατασκευασμένο εσωτερικά/εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα 304.
35/40 Kg / m³ Φιλική οικολογική μόνωση HCFC χωρίς πολυουρεθάνη
Θερμοκρασία περιβάλλοντος: +43 C ° &% 65 Υγρασία.
Διαστάσεις συσκευασίας (ΜxΠxΥ): 900x850x950 mm
Βάρος: 132 Kg.
Με πιστοποιήση HACCP και CE
Πώς λειτουργούν τα ψυγεία Blast Chillers-Shock Freezers ταχείας κατάψυξης
Τα ψυγεία Blast Chillers-Shock Freezers ταχείας κατάψυξης είναι κατασκευασμένα για ειδική μεταχείριση των τροφίμων. Ψύχουν σε θερμοκρασία συντήρησης ή κατάψυξης εξαιρετικά γρήγορα όπως απαιτούν οι υγειονομικές διατάξεις, χωρίς τα τρόφιμα να χάνουν την γεύση τους, την υφή τους και τα θρεπτικά συστατικά τους.
Blast Chillers +90°C / +3°C
Χάρη στο Κύκλο Ταχείας Ψύξης η θερμοκρασία του προϊόντος πέφτει από τους 90°C στους 3°C σε 90 λεπτά. Το φαγητό παραμένει ασφαλές και μπορεί να συντηρηθεί για 8 ημέρες.
Shock Freezing +90°C / -18°C
Επιτυγχάνεται διά μέσου μιας διαδικασίας τόσο γρήγορης ώστε το νερό που περιέχεται στα τρόφιμα να μη δημιουργεί κρυστάλλους αλλά μικροκρυστάλλους
προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο την υφή του προϊόντος. Η ταχεία κατάψυξη ρίχνει τη θερμοκρασία από τους +90°C στους -18°C σε 240 λεπτά. Το φαγητό καταψύχεται απότομα και μπορεί να συντηρηθεί για μήνες.