O αφυγραντήρας τροφίμων είναι μια συσκευή που αφαιρεί την υγρασία από τα τρόφιμα και βοηθάει στη διατήρησή τους και την παράταση της διάρκειας ζωής των διαφόρων τροφίμων. Η ξήρανση των τροφίμων είναι ένας τρόπος για τη διατήρηση των φρούτων, των λαχανικών, και των ζωικών πρωτεϊνών που εφαρμόστηκε από την αρχαιότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένας αφυγραντήρας τροφίμων χρησιμοποιεί την θερμότητα με την ροή του αέρα για να μειώσει την περιεκτικότητα σε νερό των τροφίμων. Η περιεκτικότητα σε νερό είναι συνήθως πολύ υψηλή, δηλαδή από 80% έως 95% για διάφορα φρούτα και λαχανικά και 50% έως 75% για διάφορα κρέατα.
More on Ξηραντήρια - Αφυδατωτές Τροφίμων ▼
Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼
Η επιτυχία μιας ομοιόμορφης, σταθερής διαδικασίας ξήρανσης εξαρτάται από το συνδυασμό θερμοκρασίας, ταχύτητας αέρα και χρόνου στεγνώματος.
Το σύστημα ελέγχου του Atacama με μια εύκολη ανάγνωση στην οθόνη σας επιτρέπει να ρυθμίσετε όλες αυτές τις κρίσιμες μεταβλητές με ευκολία και ακρίβεια, εξασφαλίζοντας μια απαράμιλλη ποιότητα αφυδάτωσης για όποιον το χειρίζεται.
Το Atacama θα σας μαγέψει με ένα ανθεκτικό, συμπαγές πλαίσιο και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, χάρη στο οριζόντιο σύστημα ροής αέρα και στον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας, είναι ευκολότερο από ποτέ να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας φαγητά όλο το χρόνο, και να τα διατηρείτε τόσο φυσικά όσο και οικονομικά, και να δημιουργείτε νέες συνταγές και γαστρονομικές απολαύσεις.
ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία. Για πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των στοιχείων σας και τη διαφύλαξη του απορρήτου σας, παρακαλούμε δείτε την ενότητα "Προστασία προσωπικών δεδομένων".