ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ Τηγανίσματος VITO
Με το φίλτρο τηγανέλαιου VITO εξοικονομείτε έως και 50% του κόστους σας καθαρίζοντας μόνο το λάδι τηγανίσματος, το λίπος ή άλλα μέσα τηγανίσματος. Μετά από 4:30 λεπτά, το λάδι σας θα είναι καθαρό χάρη στο πλήρως αυτόματο φιλτράρισμα. Το VITO δεν απαιτεί επίβλεψη και εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας εργασίας αποφεύγοντας την επαφή με το ζεστό μέσο τηγανίσματος. Βελτιώνει τη γεύση και την ποιότητα των τηγανητών. Καθαρότερο λάδι σημαίνει και καθαρότερη φριτέζα. Τοποθετείτε το Vito μέσα στον κάδο της φριτέζας, με το λάδι ζεστό (θερμοκρασία λαδιού από 75 μέχρι 200 βαθμούς κελσίου). Ιδανική θερμοκρασία λαδιού 170 βαθμοί κελσίου. Προστασία από υπερθέρμανση
More on ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ Τηγανίσματος VITO ▼
Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼
Εύρος Τιμών
Σύγκριση ▼
Ταξινόμηση Κατά:
1-2 από 2 εγγραφές | 1 σελίδες
1-2 από 2 εγγραφές | 1 σελίδες