Η κρέπα, είναι ένα είδος πολύ λεπτής τηγανίτας φτιαγμένη συνήθως από χυλό σιτάλευρου. Η λέξη κρέπα προέρχεται από τη γαλλική crêpe που με τη σειρά της προέρχεται από τη λατινική crispa. Η κατανάλωσή της είναι διαδεδομένη σε όλη τη Γαλλία και θεωρείται εθνικό έδεσμα. Στη Βρεττάνη η κρέπα συνοδεύεται παραδοσιακά με μηλίτη. Οι κρέπες σερβίρονται με πολλών ειδών γέμιση, από την πιο απλή που είναι ζάχαρη μέχρι ποικίλους συνδυασμούς υλικών.
More on Επαγγελματικές Κρεπιέρες Ηλεκτρικές & Αερίου ▼
Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼
Παρασκευάζονται εύκολα και γρήγορα, επιτρέποντάς σας να ανταποκριθείτε σε μεγάλο αριθμό παραγγελιών. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής στο ράφι. Δεν χρειάζονται ψυγείο, αλλά μόνο ξηρή αποθήκευση. Είναι αξιόπιστα καθώς σας εξασφαλίζουν το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα.
ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία. Για πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των στοιχείων σας και τη διαφύλαξη του απορρήτου σας, παρακαλούμε δείτε την ενότητα "Προστασία προσωπικών δεδομένων".