BLAST CHILLERS-SHOCK FREEZERS Ταχείας Κατάψυξης
Τα ψυγεία Blast Chillers-Shock Freezers ταχείας κατάψυξης είναι κατασκευασμένα για ειδική μεταχείριση των τροφίμων.
Ψύχουν σε θερμοκρασία συντήρησης ή κατάψυξης εξαιρετικά γρήγορα όπως απιτούν οι υγειονομικές διατάξεις, χωρίς τα τρόφιμα να χάνουν την γευση τους, την υφή τους και τα θρεπτικά συστατικά τους.
Blast Chillers +90°C +3°C
Χάρη στο Κύκλο Ταχείας Ψύξης η θερμοκρασία του προϊόντος πέφτει από τους 90°C στους 3°C σε 90 λεπτά. Το φαγητό παραμένει ασφαλές και μπορεί να συντηρηθεί για 8 ημέρες.
Shock Freezing +90°C -18°C
Επιτυγχάνεται διά μέσου μιας διαδικασίας τόσο γρήγορης ώστε το νερό που περιέχεται στα τρόφιμα να μη δημιουργεί κρυστάλλους αλλά μικροκρυστάλλους
προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο την υφή του προϊόντος. Η ταχεία κατάψυξη ρίχνει τη θερμοκρασία από τους +90°C στους -18°C σε 240 λεπτά. Το φαγητό καταψύχεται απότομα και μπορεί να συντηρηθεί για μήνες.
More on BLAST CHILLERS-SHOCK FREEZERS Ταχείας Κατάψυξης ▼
Φίλτρα: περιορίστε τα αποτελέσματα αυτής της σελίδας ▼
Προϊόντα ανά τύπο επιχείρησης
Εύρος Τιμών
Σύγκριση ▼
Ταξινόμηση Κατά:
1-11 από 11 εγγραφές | 1 σελίδες
Quick view
Quick view
Χωρητικότητα λεκανών 15xGN 1/1 (400x600 mm) με κατακόρυφη απόσταση 50 mm μεταξύ τους
Εύρος θερμοκρασίας Blast Chillers: +90°C +3°C
Χρονικός Κύκλος Ταχείας Ψύξης: 90'' με δυνατότητα παραγωγής 35 κιλά
Εύρος θερμοκρασίας Shock Freezing: +90°C -18°C
Χρονικός Κύκλος Ταχείας Κατάψυξης: 240'' με δυνατότητα παραγωγής 30 κιλά
1-11 από 11 εγγραφές | 1 σελίδες