Συντηρητές Κρασιών VINO WINE ΜΟΝΗΣ & ΔΙΠΛΗΣ Θερμοκρασίας
- Κωδικός: OM-WINE-04/24
Στα ψυγεία με διπλή θερμοκρασία οι δύο ζώνες, ρυθμίζονται ανεξάρτητα. Αναστρέψιμη πόρτα από σκουρόχρωμη γυάλινη επιφάνεια με φίλτρο UV
Κομψή λαβή αλουμινίου
Ξύλινα συρόμενα ράφια
Διαθεσιμές επιλογές...
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α
Περιγραφή
Στα ψυγεία με διπλή θερμοκρασία οι δύο ζώνες, ρυθμίζονται ανεξάρτητα
Φως: LED
Τάση: 230V / 1 / 50Hz
Τάση: 230V / 1 / 50Hz
Τύπος απόψυξης: Αυτόματη απόψυξη με θερμοστατική παύση Εξάτμιση: Αυτόματη
Ψυκτικό μέσο: R600a
Κλειδαριά
Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας
Ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας
Προστασία έναντι του πάγου: όλες οι μονάδες διαθέτουν θερμοστάτη προστασίας έναντι παγετού, η οποία θα διακόψει το σύστημα σε περίπτωση που φτάσει τους μηδενικούς βαθμούς C.
Φίλτρο ξυλάνθρακα
Συμπιεστής χαμηλής δόνησης
Αναστρέψιμη πόρτα από σκουρόχρωμη γυάλινη επιφάνεια με φίλτρο UV
Κομψή λαβή αλουμινίου
Ξύλινα συρόμενα ράφια
Βασικά χρώματα: Μαύρο
Κλιματική κατηγορία: MAX = (25 ° C -% U.R. 60)
Οι 5 σημαντικοί κανόνες αποθήκευσης
Ο οίνος είναι ένα ζωντανό και ευαίσθητο προϊόν που απαιτεί απαλή αποθήκευση για να διασφαλίσει με τις καλύτερες συνθήκες την ωρίμανση και την ανάπτυξή του.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Η ιδανική θερμοκρασία αποθήκευσης για το κρασί είναι περίπου 10-14°C που πρέπει να είναι σταθερή.
ΥΓΡΑΣΙΑ: Το επίπεδο υγρασίας μεταξύ 50-75% είναι απαραίτητο για τη συντήρηση, το σφράγισμα με φελλό βοηθά αποτελεσματικά στη διατήρηση του αέρα της φιάλης.
ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: Το μπουκάλι δεν προστατεύει από το άμεσο ηλιακό φως και την υπεριώδη ακτινοβολία, το φως ειδικότερα μπορεί να είναι επιβλαβές για το κρασί. Κατά συνέπεια, ο οίνος θα πρέπει να αποθηκεύεται στο σκοτάδι που προστατεύεται με ασφάλεια από τις
ακτινοβολίες UV.
VIBRATION: Αν το κρασί είναι εκτεθειμένο σε επαναλαμβανόμενες δόσεις, αυτό θα διαταράξει την βιοχημική ανάπτυξη του κρασιού. Οι κραδασμοί είναι συχνά ο λόγος για τον οποίο κάποια λεπτότερα κρασιά δεν καταφέρνουν να φτάσουν στη βέλτιστη γεύση τους.
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ: Ο αερισμός και η συνεχής κυκλοφορία του αέρα είναι θεμελιώδεις, σημαντικό να αποφευχθεί η ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών.
Ο οίνος είναι ένα ζωντανό και ευαίσθητο προϊόν που απαιτεί απαλή αποθήκευση για να διασφαλίσει με τις καλύτερες συνθήκες την ωρίμανση και την ανάπτυξή του.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Η ιδανική θερμοκρασία αποθήκευσης για το κρασί είναι περίπου 10-14°C που πρέπει να είναι σταθερή.
ΥΓΡΑΣΙΑ: Το επίπεδο υγρασίας μεταξύ 50-75% είναι απαραίτητο για τη συντήρηση, το σφράγισμα με φελλό βοηθά αποτελεσματικά στη διατήρηση του αέρα της φιάλης.
ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: Το μπουκάλι δεν προστατεύει από το άμεσο ηλιακό φως και την υπεριώδη ακτινοβολία, το φως ειδικότερα μπορεί να είναι επιβλαβές για το κρασί. Κατά συνέπεια, ο οίνος θα πρέπει να αποθηκεύεται στο σκοτάδι που προστατεύεται με ασφάλεια από τις
ακτινοβολίες UV.
VIBRATION: Αν το κρασί είναι εκτεθειμένο σε επαναλαμβανόμενες δόσεις, αυτό θα διαταράξει την βιοχημική ανάπτυξη του κρασιού. Οι κραδασμοί είναι συχνά ο λόγος για τον οποίο κάποια λεπτότερα κρασιά δεν καταφέρνουν να φτάσουν στη βέλτιστη γεύση τους.
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ: Ο αερισμός και η συνεχής κυκλοφορία του αέρα είναι θεμελιώδεις, σημαντικό να αποφευχθεί η ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών.